Lediga jobb

Vi söker Barchef

Brinner du för både klassiska och nyskapande cocktails?

Vi söker en ny barchef som vill vara med och skapa en av Göteborgs absolut bästa Cocktailbarer på Teatergatan Restaurang & Bar!

Du som söker bör ha lång erfarenhet av att arbeta i bar och även ha erfarenhet av arbetsuppgifterna kring att leda, delegera och utveckla barpersonal och barkoncept. Som person ser vi gärna att du förutom bred kunskap och kreativitet också är begåvad med en stor dos social kompetens  och har en positiv drivkraft som entusiasmerar dina kollegor i baren och sprider god stämning bland våra gäster.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stor utvecklingspotential för rätt person.

 

Är du vår nya barchef?

Maila din jobbansökan med ”Barchef” i ämnesraden, CV och personligt brev till info@teatergatan.com

Öppet

Onsdag 17-00 (Nattmeny fr 22)

Torsdag 17-00 (Nattmeny 22)

Fredag 17-03 (Nattmeny fr 23)

Lördag 17-03 (Nattmeny 23)

Med smaker från hela världen

Teatergatans kök är ett modernt brasserie där smaker från hela världen möter klassiska bistrorätter med en tvist och du som gäst erbjuds flera olika sätt att mötas över god mat och dryck. Kökets filosofi "ärligt och härligt", "rustik elegans" och fokus på råvarornas säsonger sätter sin prägel på rätterna som levereras från det öppna köket i det vi kallar Saluhallen.

Se vår meny Boka bord

En avslappnad cocktailbar med höga ambitioner

Det första du möts av på Teatergatan är vår generösa och välkomnande Cocktailbar. Här blandar och skakar vi både klassiska och nyskapande drinkar och cocktails. Oavsett om du besöker oss på en AfterWork, tar en fördrink innan maten eller hittar hit under de senare timmarna under kvällen är ambitionen alltid hög och smakerna välbalanserade.