Lediga jobb

Sommarpersonal till Teatergatan Restaurang & Bar

Kom och arbeta tillsammans med oss i sommar - Mitt på Avenyn!

Inför sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt team på Teatergatan Restaurang & Bar med servis, foodrunners, bar- och kökspersonal.

 

Naturligtvis ser vi gärna att du har erfarenhet av restaurangbranschen men det är absolut inget krav. Har du rätt inställning, vilja att lära dig service och social kompetens är du välkommen med en ansökan. Tjänsterna är hel/ deltid. Kollektivavtal finnes. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

 

Vår uteservering har snart premiär så behovet av personal är from nu och framåt. Sommarsäsongen kommer att sträcka sig till minst mitten/ slutet av augusti (hoppas vi!) och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning och fast anställning.

 

Välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev till victor.sandgren@valand.se

 

Öppet

Onsdag 17–01

Torsdag 17–01

Fredag 17-03

Lördag 17-03

Med smaker från hela världen

Teatergatans kök är ett modernt brasserie där smaker från hela världen möter klassiska bistrorätter med en tvist och du som gäst erbjuds flera olika sätt att mötas över god mat och dryck. Kökets filosofi "ärligt och härligt", "rustik elegans" och fokus på råvarornas säsonger sätter sin prägel på rätterna som levereras från det öppna köket i det vi kallar Saluhallen.

Se vår meny Boka bord

En avslappnad cocktailbar med höga ambitioner

Det första du möts av på Teatergatan är vår generösa och välkomnande Cocktailbar. Här blandar och skakar vi både klassiska och nyskapande drinkar och cocktails. Oavsett om du besöker oss på en AfterWork, tar en fördrink innan maten eller hittar hit under de senare timmarna under kvällen är ambitionen alltid hög och smakerna välbalanserade.