Lediga jobb

Här kan du söka arbete på Teatergatan Restaurang & Bar!

Vi är alltid intresserade av att arbeta med ambitiösa människor som dig!

Är du också en fantastisk Restaurangmänniska?

 

På Teatergatan är vi öppna för nya medarbetare i vårt Team som har bred kunskap, älskar att jobba med service och kreativitet! Är du dessutom begåvad med en stor dos social kompetens och har en positiv drivkraft som entusiasmerar dina kollegor och sprider god stämning bland våra gäster; så vill vi gärna ta en kopp kaffe med dig och presentera vad Teatergatan Restaurang & Bar är!

 

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stor utvecklingspotential för rätt person i kök, matsal eller bar.

 

Vill du bli en del av vårt Team?

 

Välkommen att maila din jobbansökan med CV och ett personligt brev till:

Josefine Marklund (Kök)
Josefine.marklund@valand.se

Renée Laanemets (Bar och Matsal)
restaurant.manager@valand.nu

Öppet

Torsdag 17-sent

Fredag 17-sent

Lördag 17-sent

Med smaker från hela världen

Teatergatans kök är ett modernt brasserie där smaker från hela världen möter klassiska bistrorätter med en tvist och du som gäst erbjuds flera olika sätt att mötas över god mat och dryck. Kökets filosofi "ärligt och härligt", "rustik elegans" och fokus på råvarornas säsonger sätter sin prägel på rätterna som levereras från det öppna köket i det vi kallar Saluhallen.

Se vår meny Boka bord

En avslappnad cocktailbar med höga ambitioner

Det första du möts av på Teatergatan är vår generösa och välkomnande Cocktailbar. Här blandar och skakar vi både klassiska och nyskapande drinkar och cocktails. Oavsett om du besöker oss på en AfterWork, tar en fördrink innan maten eller hittar hit under de senare timmarna under kvällen är ambitionen alltid hög och smakerna välbalanserade.