Event

Klubb T20 med Chiaroscuro Quartet

Ända sedan vi drog igång klubb T20 för ett år sedan har Chiaroscuro Quartet stått på vår önskelista. En stråkkvartett med ett sällsamt sound och med en musikalitet som (via sensträngar och tidstrogna stråkar) spelar sig rakt in i sina lyssnare! ”A shock to the ears of the best kind” skriver tidningen The Observer och vi kan bara hålla med.

Tack vare ett samarbete med Change Music Festival har vi nu den stora glädjen att få Chiaroscuro Quartet till T20. På programmet står två verk av Beethoven; stråkkvartetterna op 18:4 och 18:6.

Konserten hålls inne i restaurangen. Fritt fram att dricka sin öl under tiden alltså. Mysigt!

Teatergatan Restaurang & Bar öppnar kl 18. Vill du äta och få sitta så nära scenen som möjligt? Boka bord.
Konserten startar kl 20 och håller på till ungefär 21.30, med en paus mitt i.

Fri entré fram till kl 19.30, efter det 50kr.

VARMT VÄLKOMNA!

Konserten genomförs i samarbete med Change Festival samt med stöd från Kulturrådet och Kultur i Väst.
Läs mer om Changefestivalen på changefestival.se.

Öppet

Onsdag 17-00 (Nattmeny fr 22)

Torsdag 17-00 (Nattmeny 22)

Fredag 17-03 (Nattmeny fr 23)

Lördag 17-03 (Nattmeny 23)

Med smaker från hela världen

Teatergatans kök är ett modernt brasserie där smaker från hela världen möter klassiska bistrorätter med en tvist och du som gäst erbjuds flera olika sätt att mötas över god mat och dryck. Kökets filosofi "ärligt och härligt", "rustik elegans" och fokus på råvarornas säsonger sätter sin prägel på rätterna som levereras från det öppna köket i det vi kallar Saluhallen.

Se vår meny Boka bord

En avslappnad cocktailbar med höga ambitioner

Det första du möts av på Teatergatan är vår generösa och välkomnande Cocktailbar. Här blandar och skakar vi både klassiska och nyskapande drinkar och cocktails. Oavsett om du besöker oss på en AfterWork, tar en fördrink innan maten eller hittar hit under de senare timmarna under kvällen är ambitionen alltid hög och smakerna välbalanserade.