Erbjudande

Teatermeny på Teatergatan Restaurang & Bar

Välkomna att uppleva våra specialkomponerade trerättersmenyer innan föreställningen!

Börja er upplevelse på någon av Göteborgs unika och nyskapande teaterscener med ett besök hos oss på Teatergatan Restaurang & Bar!

Oavsett om ni ska på Stadsteatern, Folkteatern eller Lorensbergsteatern’s klassiska scener så ligger vi bara en kort promenad bort – i det anrika Valandhuset i hörnet Vasagatan och Teatergatan.

Vår ambitiösa Cocktailbar erbjuder både klassiska och nyskapande cocktails och bubbel att börja med och till våra Teatermenyer finner ni ett stort utbud av viner och alkoholfria alternativ.

 

Vegetarisk Teatermeny | 375

SPARRIS (VEGAN) | 95

Grillad sparris serveras med rostad nötvinegrätt, pimento, och örtsallad

GREEN ASIAN (VEGAN)

Friterade vårrullar med belugalinser, enokisvamp, edamame och ingefära. Glasnudlar och syrade grönsaker. Dashi på shiitake och limeblad

KOKOS (VEGAN) | 115

Mousse på kokosgrädde, rostad mandel, färska bär och björnbärssorbet

 

Teatermeny | 395

TRE SORTERS CHARK

Tre utvalda charkdetaljer serverade med tillbehör

IBERICO

Grillad Ibericokarré, pimento, sotade steklökar, spenat, krispig chorizo och Marconamandlar serveras med glaserad potatis och smörad rödvinssås

CRÈME BRÛLÉE

Serveras med kvällens sorbet

 

Självklart finns hela menyn till förfogande om ni hittar andra godsaker som kittlar smaklökarna men ange gärna i bokningen om ni önskar Teatermenyn.

Varmt välkomna till Teatergatan Restaurang & Bar innan föreställningen!

Öppet

Onsdag 17-00 (Nattmeny fr 22)

Torsdag 17-00 (Nattmeny 22)

Fredag 17-03 (Nattmeny fr 23)

Lördag 17-03 (Nattmeny 23)

Med smaker från hela världen

Teatergatans kök är ett modernt brasserie där smaker från hela världen möter klassiska bistrorätter med en tvist och du som gäst erbjuds flera olika sätt att mötas över god mat och dryck. Kökets filosofi "ärligt och härligt", "rustik elegans" och fokus på råvarornas säsonger sätter sin prägel på rätterna som levereras från det öppna köket i det vi kallar Saluhallen.

Se vår meny Boka bord

En avslappnad cocktailbar med höga ambitioner

Det första du möts av på Teatergatan är vår generösa och välkomnande Cocktailbar. Här blandar och skakar vi både klassiska och nyskapande drinkar och cocktails. Oavsett om du besöker oss på en AfterWork, tar en fördrink innan maten eller hittar hit under de senare timmarna under kvällen är ambitionen alltid hög och smakerna välbalanserade.