Alltid på Teatergatan

Afterwork på Teatergatan

Varje onsdag - fredag mellan 17.00 och 19.00

Välkommen på Teatergatans Afterwork!

Det första du möts av när du kommer till Teatergatan Restaurang & Bar är den generösa och välkomnande Cocktailbaren.

Varje onsdag – fredag mellan 17.00 och 19.00 har vi Afterwork på Teatergatan; ett modernt brasserie med smaker från hela världens favoritkök.

På Afterworken serverar vi ostron, skaldjur och utvalda mindre serveringar från vår breda Brasseriemeny till reducerade priser. Självklart med passande drycker från vår cocktailbar. Stort utbud av Champagne, cocktails, vin, öl och rikligt med alkoholfria alternativ.

Som gäst på vår Afterwork sitter ni i den höga sittningen med full överblick över bar och matsal.

Naturligtvis går det utmärkt att beställa från Brasseriemenyn på vår Afterwork!

AW? Vi ses på TG!

 

 

 

 

Öppet

Onsdag 17–01

Torsdag 17–01

Fredag 17-03

Lördag 17-03

Med smaker från hela världen

Teatergatans kök är ett modernt brasserie där smaker från hela världen möter klassiska bistrorätter med en tvist och du som gäst erbjuds flera olika sätt att mötas över god mat och dryck. Kökets filosofi "ärligt och härligt", "rustik elegans" och fokus på råvarornas säsonger sätter sin prägel på rätterna som levereras från det öppna köket i det vi kallar Saluhallen.

Se vår meny Boka bord

En avslappnad cocktailbar med höga ambitioner

Det första du möts av på Teatergatan är vår generösa och välkomnande Cocktailbar. Här blandar och skakar vi både klassiska och nyskapande drinkar och cocktails. Oavsett om du besöker oss på en AfterWork, tar en fördrink innan maten eller hittar hit under de senare timmarna under kvällen är ambitionen alltid hög och smakerna välbalanserade.